LLARGUES CUES AL TÍVOLI

Barcelona es rendeix al musical de Mecano

La cua de gent per veure l’estrena, ahir.

La cua de gent per veure l’estrena, ahir. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
CRÍSTOFER FERNÁNDEZ
BARCELONA

Després d’haver passat per més de 30 ciutats de tot Espanya, el musicalHoy no me puedo levantares va estrenar finalment ahir a Barcelona, al Tívoli. L’expectació, evidentment, va ser màxima. Una gran cua de persones es va amuntegar a les portes del teatre barceloní des d’abans de les vuit del vespre, més de mitja hora abans de l’inici de la funció. Molts fans lluïen les seves millors gales; altres, en canvi, no van dubtar a vestir-se amb les seves samarretes de Mecano, la banda que inspira l’obra amb les seves cançons.

Notícies relacionades

Tampoc van faltar a la cita diversos famosos.Carlos Latreva arribar puntual. «Tinc ganes de veure l’obra», va assegurar l’humorista, que no va dubtar a cantar la cançó que dóna títol a l’obra imitant a la perfecció la veu d’Ana Torroja. El director del Teatre Goya i també actor,Josep Maria Pou,va ser dels primers a aparèixer al carrer de Casp, disposat a disfrutar de l’estrena del musical que també és un homenatge a Mecano, bandera de lamovidadels 80 i protagonista de la banda sonora de molts joves de l’època.

DOS BALLARINS DESPISTATS / «Sóc un gran aficionat de Mecano», va dir el locutorJusto Molinero,que també es va presentar al Tívoli, igual que la televisivaCristina Puig, copresentadora del desaparegutEl Club(TV-3). Els últims a entrar van ser dos ballarins despistats que actuen a l’obra i que van arribar quan la funció ja feia més de 10 minuts que havia començat.

Temes:

Musicals Mecano