BAIXA MUSICAL

El cantant de Depeche Mode, operat d'un tumor maligne a la bufeta

La banda suspèn els concerts de la gira 'Tour of the Universe' fins al 8 de juny

Dave Grahan, vocalista de Depeche Mode.

Dave Grahan, vocalista de Depeche Mode. / ARXIU/DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
EFE
LONDRES

El vocalista de Depeche Mode, Dave Gaham, ha estat operat amb èxit d'un tumor maligne a la bufeta, que ha suposat la suspensió de diversos concerts, segons ha informat la coneguda banda de música electrònica.

Gaham, de 47 anys, va ingressar el 12 de maig en un hospital londinenc al patir un atac de gastroenteritis durant la gira del grupTour of the Universe. Les proves mèdiques van revelar un lleu tumor maligne a la bufeta de Daven "que s'ha extret amb èxit", segons indica el comunicat.

Canvis a l'agenda de concerts

Per prescripció mèdica, el vocalista haurà de fer repòs fins al 8 de juny "perquè la seva recuperació sigui completa", i aquell mateix dia tornarà als escenaris en un concert que se celebrarà a Leipzig (Alemanya).

Els canvis en la gira es poden consultar a la web de la banda (www.depechemode.com). Aquestes cancel·lacions no afectaran els concerts que el grup té previstos a Espanya, concretament, el 8 de juliol a Valladolid, el 9 de juliol a Bilbao i el 12 de juliol a Sevilla; i el 12 i 20 de novembre a València i Barcelona, respectivament.

La banda té venudes més de 16.000 tiquets per al seu concert a Barcelona.

Notícies relacionades

"Dave Gahan agraeix sincerament als seus fans el seu suport, comprensió i paciència", assenyala la banda, que lamenta els problemes que hagin pogut causar les cancel·lacions o endarreriments de concerts.

L'actual gira del grup, que ha venut més de 100 milions de discos a tot el món des de la seva fundació, els anys 80, va arrencar aquest 6 de maig com a promoció deSounds of the Universe,dotzè àlbum de Depeche Mode i publicat l'abril passat.