BODA A L'HOSPITAL

Helmut Kohl es casa amb la seva nòvia, 34 anys més jove

Helmut Kohl es casa amb la seva nòvia, 34 anys més jove_MEDIA_1

Helmut Kohl es casa amb la seva nòvia, 34 anys més jove_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

L'excanceller alemany Helmut Kohl, de 78 anys, es va casar dijous passat amb la seva companya sentimental dels últims anys, Maike Richter, de 44, en una clínica de Heidelberg on es recupera d'una caiguda soferta el mes de febrer passat. Tots dos són "molt feliços", va informar ahir el diari Rheinpfalz a través d'un comunicat on s'especifica a més que la cerimònia es va realitzar en la més estricta intimitat.

El mes passat, la seva oficina va fer públics els plans de matrimoni de la parella. Ritcher va sol.licitar una excedència al Ministeri d'Economia alemany per poder atendre l'expresident de la Unió Cristianodemòcrata.

Maike Richter s'ha convertit així en la segona dona del polític alemany, que va estar casat 41 anys amb Hannelore, amb qui va tenir dos fills, Walter i Peter, i que es va suïcidar el 2001 a casa seva, on estava reclosa per una al.lèrgia a la llum.

Notícies relacionades

Maike Richter va ser introduïda al cercle familiar amb motiu del 75 aniversari de

Kohl, que va tenir lloc l'abril del 2005, i també va estar en la festa d'aniversari conjunta que van celebrar a Moscou el polític alemany i el seu amic Mikhaïl Gorbatxov, l'últim president soviètic, quan tots dos van complir 77 anys. La parella també va realitzar un viatge privat a Washington per reunir-se amb els expresidents George Bush i Bill Clinton.

Temes:

Helmut Kohl