VERSIÓ NADALENCA

'El Jueves' recupera la vinyeta dels Prínceps per a una nadala

1
Es llegeix en minuts

La revista satírica El Jueves ha recuperat la vinyeta en la qual representava els prínceps d'Astúries, aquesta vegada amb la cara tapada amb una gorra de Pare Noel, per felicitar les festes als seus subscriptors. Els dibuixants han reproduït el dibuix que va suposar una condemna per injúries als autors per felicitar el Nadal.

Amb un fons estrellat, el dibuix torna a representar un home i una dona mantenint relacions sexuals amb la cara tapada. Fonts de la revista van assegurar ahir que confien que el dibuix no generi cap problema, ja que és una felicitació "privada" (no es posa a la venda) i no es pot identificar la cara de les caricatures.

NOTÍCIA DE L'ANY

Notícies relacionades

Els responsables de la caricatura són conscients de la relació amb el succés que va provocar la condemna, però ho situen en el context humorístic de la revista. Per a ells, la polèmica ha estat "la notícia de l'any".

La vinyeta va provocar el segrest judicial de la publicació el 20 de juliol. Els dibuixants Guillermo Torres i Manel Fontdevila van ser condemnats al pagament d'una multa de 3.000 euros.

Temes:

El Jueves