MÀXIMA DISTINCIÓ

La guia Campsa reconeix amb tres sols Quique Dacosta

1
Es llegeix en minuts
LETICIA TIMÓN

El restaurant El Poblet, dirigit per Quique Dacosta a Dénia (Alacant), ha estat reconegut per la Guía Campsa 2008 com un dels més destacats del panorama nacional al concedir-li la seva màxima qualificació, els tres sols. El local de Dacosta --que ja té en poder seu nombrosos reconeixements, entre els quals hi ha dues estrelles Michelin-- és el 17è que ha obtingut aquesta qualificació en la nova edició de la guia, que va ser presentada ahir mateix a Madrid.

Durant l'acte, el president de l'Acadèmia Espanyola de la Gastronomia, Rafael Ansón, va esmentar la tasca que realitzen tant cuiners i enòlegs com tots aquells que contribueixen a la correcta elaboració d'un plat.

Notícies relacionades

"Gràcies a ells la gastronomia espanyola està arribant tan lluny al món", va afirmar prèviament a la intervenció de la resta d'assistents --el president de Repsol, el secretari general de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia i l'actor Arturo Valls, protagonista de l'anunci--.

A Catalunya ja eren cinc els restaurants reconeguts amb els tres Sols --Drolma, Can Fabes, Sant Pau, El Celler de Can Roca i El Bulli-- i 257 els destacats per la guia en les seves diferents categories, cosa que la converteix en la comunitat autònoma amb un nombre més alt de locals recomanats.