EL CINEASTA ELOGIA LA PASSIÓ DE L'ESPANYOL

Coppola prefereix dirigir Bardem que De Niro i Pacino

1
Es llegeix en minuts
IDOYA NOAIN

La pregunta travessa sovint la ment dels amants del cine: ¿com pot ser que l'actor que va donar vida a Jake La Motta aToro Salvatge,a Travis Bickle aTaxi Driveri a Vito Corleone aEl Padrí IIes perdi ara en pel.lícules prescindibles comLos padres de éliUna terapia peligrosa.Molts contesten amb un sospir de lament i una visita a la videoteca per saciar la nostàlgia.Francis Ford Coppolaha anat més enllà.

Notícies relacionades

El director, que presenta la seva última pel.lícula i primera en 10 anys,Youth without youth,al festival de Roma, ha criticat en una entrevista ambGQque tres grans actors comRobert De Niro,Al PacinoiJack Nicholsonvisquin "de les rendes" i, després de fer-se rics, hagin perdut el desig que els va portar a fer algunes de les millors interpretacions del cine.

"Ja no sé què volen ni si volen les mateixes coses que quan van començar", ha dit el director d'Apocalypse Now(a la foto, amb el seu fillRoman), que ha escollitJavier Bardemcom a model oposat a aquesta complaença. "Un paio com ell s'entusiasma per fer una cosa bona. Diu coses com deixa'm provar això o em puc posar una pròtesi a la boca, canviar la meva aparença... No sento aquest tipus de passió enAl Pacino,De NiroiNicholson) Si en tinguessin, ho farien", comentaCoppola.

Temes:

Cine Al Pacino