TORERO FERIT

Leibovitz ajorna una sessió per l'agafada de Cayetano

1
Es llegeix en minuts

La fotògrafa més sol.licitada de les celebritats va haver d'ajornar ahir un sessió per a la qual comptava amb Cayetano Rivera Ordóñez a causa de l'agafada que va patir el torero el dia 7. Annie Leibovitz és a Espanya preparant un reportatge fotogràfic per a l'edició nord-americana de Vogue sobre la vida de Manolete.

Notícies relacionades

Per a això, ha escollit tres models castissos: Penélope Cruz, vaixell insígnia del cine espanyol, Rafael Amargo, bailaor, i Cayetano Rivera, torero. Cruz, que ha donat vida a Lupe Sino --l'amant del matador cordovès-- a la pel.lícula sobre Manolete de Menno Meynes, i Amargo, van treballar dimecres a les ordres de Leibovitz en diverses localitzacions del centre de Segòvia.

Però Cayetano, que havia de posar a la plaça de toros de la capital, no ha pogut complir amb el compromís. Malgrat això, la fotògrafa nord-americana ha decidit seguir endavant amb el reportatge i, quan el torero es recuperi de les ferides, posarà per a ella a la plaça de Las Ventas madrilenya. Els tres maniquins vestiran amb dissenys de prestigiosos modistes que barregen orientalisme i espanyolisme.