ACUSAT D'AGRESSIÓ

Jude Law va ser detingut dimarts a Londres per un altercat amb un fotògraf

1
Es llegeix en minuts
EFE / LONDRES

L'actor britànic Jude Law va ser detingut dimarts a Londres per agredir presumptament un fotògraf que es trobava als voltants de la casa que l'artista té al barri de Maida Vale, a Londres, ha informat avui el diari vespertíEvening Standard.

Law, que es trobava a la capital britànica per entregar un premi al seu compatriota i company de repartiment aSleuth, Michael Caine, va estar unes hores a comissaria, i després va ser posat en llibertat sota fiança.

El fotògraf en qüestió, de qui es desconeix la identitat, acusa l'actor d'haver-lo agredit per prendre-li la càmera fotogràfica i, com a conseqüència d'això, haver-li causat "danys menors", apunta el diari, que explica que Law s'haurà de personar a comissaria el mes que ve per prosseguir amb la investigació.

En defensa de la intimitat dels seus fills

"Em trobava en una parada d'autobús pròxima a la casa de Jude, però no estava prenent imatges d'ell. Encara tenia la càmera a la bossa", comenta el fotògraf en declaracions al rotatiu.

"Quan em va veure, va començar a acusar-me de ser un pedòfil i que l'únic que volia era fer fotografies dels seus fills. Em va sorprendre el seu comportament", afegeix. Law ha mostrat sempre un gran recel per guardar la intimitat dels seus tres fills, Rafferty, de 10 anys, Iris, de 7, i Rudy, de 4.

Notícies relacionades

L'any 2003 la policia ja va haver d'acudir al domicili de l'actor per una presumpta discussió que el protagonista d'Alfieva mantenir amb la que va ser la seva dona durant sis anys, Sadie Frost, actriu, dissenyadora de roba i amiga de la model britànica Kate Moss.

Recentment s'ha conegut que l'actor surt amb la model alemanya Susan Hoecke, després de trencar amb l'actriu novaiorquesa Sienna Miller.

Temes:

Jude Law