EXPARELLA DE PENÉLOPE CRUZ

L'actor Matthew McConaughey és el solter més desitjat dels EUA, segons la revista 'People'

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / WASHINGTON

L'actor nord-americà Matthew McConaughey, de 37 anys, encapçala la llista dels solters més desitjats dels Estats Units del 2007, segons l'elenc que publicarà demà la revista nord-americana People.

La llista, formada per noms que ja han estat revelats per l'edició digital de la publicació, presenta actors, músics i cantants molt coneguts entre els nord-americans, però no tant entre l'opinió pública internacional.

Qui va ser parella sentimental de l'actriu espanyola Penélope Cruz és un home molt "íntegre", i quan s'entrega "ho fa completament", segons ha revelat la mare de l'intèrpret, Kay.

Ballarins i músics, entre els elegits

El segueixen, en segon lloc, l'actor Jake Gyllenhaal, de 27 anys; l'actor Chris Evans, de 26 anys, i el ballarí Maksin Chmerkovsky, conegut per ser la parella de ball de Laila Alí --campiona mundial de pes supermitjà i filla del llegendari boxejador Mohamed Alí-- en un concurs televisiu de la cadena ABC.

En cinquè lloc hi ha el músic i actor Chris Ludacris, de 29 anys; després, el cantant de música country i exmarit de l'actriu Renée Zellweger, Kenney Chesney, de 39 anys, i Blake Lewis.

Notícies relacionades

Lewis ha quedat en segon lloc en el concurs de música American Idol, un programa en què el guanyador obté com a premi la gravació d'un disc, i que té un format similar a Operación Triunfo a Espanya.

En vuitè lloc s'ha situat l'actor, director i productor de cine Adrien Grenier, de 31 anys, seguit del nord-americà Apolo Anton Ohno, campió mundial de patinatge de velocitat. En últim lloc s'ha col·locat el cantant Justin Timberlake, de 26 anys.