L'ARISTÒCRATA I EL CÀMERA

La princesa Alexandra perd el títol després del casament

1
Es llegeix en minuts

Dos anys després de divorciar-se de Joaquim de Dinamarca, la princesa Alexandra va contraure matrimoni, ahir, amb Martin Jorgensen, un càmera de televisió 14 anys més jove que ella. Després del casament, Alexandra, de 42 anys, va deixar de ser princesa però es va convertir en comtessa de Frederiksborg i, malgrat perdre la majoria dels privilegis que abans ostentava, rebrà una dotació anual de 30.000 euros per poder mantenir els dos fills que va tenir amb el príncep: Nicolau i Fèlix, de 7 i 4 anys. Les criatures continuaran sota la tutela de la seva mare i viuran amb ella i amb Jorgensen a Copenhaguen.

Notícies relacionades

Després de la cerimònia, oficiada per un íntim amic de la reina Margarida, exsogra d'Alexandra, un reduït grup d'amics i familiars van assistir al banquet de noces, celebrat en una hisenda campestre allunyada de la capital. La cerimònia es va fer a porta tancada. La parella no va permetre l'entrada a les càmeres de televisió.

Alexandra de Dinamarca, que va estar 10 anys casada amb el fill petit de la reina Margarida, i el seu nou marit (tots dos a la foto, ahir), es van conèixer a la hisenda de Schackenborg del príncep Joaquim durant el rodatge d'un documental sobre la llavors família principesca.