Llibertat amb càrrecs

Detenen cinc homes per robar setze coloms de competició d’un colomar a Gavà

Els agents van localitzar un vehicle amb cinc ocupants i ple de coloms «voletejant al seu interior»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir el divendres 5 de maig cinc homes d’entre 19 i 30 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força de setze coloms de competició a Gavà (Baix Llobregat). Els fets van tenir lloc de matinada, cap a les 3, quan els agents de la comissaria de Gavà realitzaven un patrullatge preventiu i van rebre l’avís per un robatori a la zona agrícola.

Immediatament es van dirigir al lloc, on van localitzar un vehicle amb cinc ocupants i ple de coloms «voletejant al seu interior». També portaven pinso i una gàbia de fusta buida especial per a coloms. Els agents van observar que aquelles aus eren coloms de competició, d’una raça específica, i que algunes portaven les ales pintades de diversos colors.

També van comprovar que els cinc sospitosos tenien antecedents per robatoris amb força i que donaven versions contradictòries sobre la procedència dels ocells. Simultàniament, els agents van observar que el colomar d’una antiga granja pròxima al lloc de la identificació tenia els candaus forçats i les portes trencades, motiu pel qual finalment van detenir els cinc homes per robatori amb força.

Notícies relacionades

Els arrestats, amb un total de 46 antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar posar-los en llibertat amb càrrecs. Així, els agents van tornar els coloms als seus legítims propietaris, que tenen un valor que oscil·la entre els 20 i els 3.000 euros, segons el colom.

Llegeix totes les notícies de Gavà a  EL PERIÓDICO Gavà