Debat

Gavà organitza el primer cicle de tertúlies ciutadanes sobre consum responsable

La primera tindrà lloc el 28 de febrer i es donarà a conèixer l’experiència de Solidança

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha informat que tindrà lloc al municipi el primer cicle de tertúlies ciutadanes sobre consum responsable.

Aquest cicle de tres tertúlies vol construir un espai ciutadà de reflexió sobre els principals dubtes que tenen les persones consumidores sobre aquest canvi de model: «¿Podem canviar el món si fem un consum responsable? ¿Tenim al nostre abast la possibilitat de consumir de manera més justa socialment? ¿El consum de producte de proximitat ens permet cuidar el medi ambient?», són alguns dels interrogants que proposa el consistori local.

En la primera tertúlia, que tindrà lloc el 28 de febrer, es donarà a conèixer l’experiència de Solidança –entitat social pionera en economia circular–, de la mà de Nati Yesares, i comptarà amb la participació de Jordi Tort, primer tinent d’alcaldia; Raúl Valle, president de WoW Gavà, i Montse Ruiz, emprenedora de Gavà. La moderació anirà a càrrec de Sònia Flotats, comunicadora especialitzada en consum sostenible. Els assistents podran participar en el debat obertament, aportant les seves idees i opinions.

Notícies relacionades

En aquest cicle de tertúlies, es preveuen dues sessions més: el dia 28 de març sobre el consum just i el 25 d’abril sobre el producte de proximitat.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà