16 d’octubre

Torna a Gavà la II Marxa Contra el Càncer

La sortida serà a les 10 hores, a l’Estadi Municipal la Bòbila i la prova comptarà amb una única distància de 5 quilòmetres, que es podrà fer corrent o caminant

Torna a Gavà la II Marxa Contra el Càncer

@elbruguers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Gavà (Baix Llobregat), Gemma Badia, junt amb la coordinadora Comarcal Garraf-Alt Penedès i Baix Llobregat de l’Associació contra el càncer, Olga Pedra, presidenta de l’Associació contra el càncer de Gavà, Pilar Gràcia, han presentat aquesta setmana la II Marxa Contra el Càncer’, que se celebrarà al municipi el 16 d’octubre.

La sortida serà a les 10 hores, a l’Estadi Municipal la Bòbila i la prova comptarà amb una única distància de 5 quilòmetres, que es podran fer corrent o caminant, amb un recorregut que s’ajusta a tots els públics a fi de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones», comenten des d’AECC.

La primera edició de la marxa contra el càncer al municipi es va fer el 2019, i es va presentar com un projecte de continuïtat en el temps, fet que no va poder passar en els següents anys a conseqüència de la pandèmia. D’aquesta manera, afirma l’alcaldessa, en declaracions a El Bruguers Digital, que la iniciativa torna, «recuperem aquesta carrera amb moltes ganes i sobretot amb l’interès de visualitzar» que l’esport és una de les millors prevencions contra la malaltia del càncer.

Notícies relacionades

‘Gavà en marxa contra el càncer’ està organitzada per l’Associació contra el Càncer a Gavà i té la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Atletisme Gavà. El preu de la inscripció, que inclou una samarreta tècnica, dorsal i esmorzar a l’arribada, és de 10 euros i es pot fer de manera ‘online’. La recollida de dorsals i samarretes es farà els dies 14 i 15 d’octubre a l’Intersport de Gavà al Centre Comercial Barnasud en horari de 10 a 21 h.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Càncer