Esport

L’equip femení del FC Levante Las Planas entrenarà i jugarà a l’Estadi la Bòbila de Gavà

El municipi es convertirà així en seu de la Primera Divisió de Futbol Femení

L’equip femení del FC Levante Las Planas entrenarà i jugarà a l’Estadi la Bòbila de Gavà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) i el FC Levante Las Planas han arribat a un acord perquè l’Estadi la Bòbila aculli els entrenaments i partits del primer equip femení en la seva tornada a la Primera Divisió (Lliga Iberdrola), màxima categoria del futbol femení a Espanya.

L’acord, treballat en les últimes setmanes de juliol en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí, es presentarà públicament el mes de setembre, coincidint amb l’inici de la temporada. Tanmateix, el FC Levante Las Planas començarà a entrenar a la Bòbila aquest mes d’agost, per preparar la pretemporada.

L’Ajuntament de Gavà ha valorat molt positivament el fet de convertir-se en ciutat amfitriona de la millor lliga femenina de futbol, un pas endavant en la promoció de la igualtat i l’equitat en el món de l’esport i un impuls a la marca i projecció de Gavà com a ciutat esportiva i feminista.

Notícies relacionades

El Levante Las Planas compartirà l’Estadi la Bòbila amb el Club de Futbol Gavà, que continuarà disputant els partits oficials a l’estadi.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà