Cultura

El festival d’art Misonny reunirà més de 50 artistes emergents a Gavà

Aquesta nova edició tindrà lloc el 3 i 4 de setembre a la finca del restaurant Catalina

El festival d’art Misonny reunirà més de 50 artistes emergents a Gavà

ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
EFE

El festival d’art Misonny, que s’ha celebrat en dues ocasions a l’espai Mas Sorrer de Gualta (Girona), reunirà més de 50 artistes emergents locals i internacionals en una nova edició que tindrà lloc el 3 i 4 de setembre a la finca del restaurant Catalina de Gavà (Baix Llobregat).

Després de reunir 7.000 persones en la passada edició del Misonny, que es va celebrar a principis de juliol, l’impulsor de l’esdeveniment, el mexicà Sonny Kirchner, vol «apujar el llistó», exhibint les obres d’artistes emergents i consolidats com Guillermo Lorca, Jorge Emilio Espinosa o Martha Sáenz, expliquen els organitzadors en un comunicat.

A més de les exposicions, durant les dues jornades es podrà assistir a debats, pintura en viu, recorreguts guiats d’art, tallers de pintura, xerrades sobre tokens no fungibles (NFT), així com activitats per a totes les edats.

Notícies relacionades

També hi haurà música en viu, de la mà dels artistes Pablo Vanella i Lucrecia Gil Tapia, així com els DJ Eli Kapowski, D.N. Alien i Mr. B, entre d’altres.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Art Gavà