9 de juliol

Gavà acollirà el primer festival de creixement personal d’Espanya

Es tracta del Kuestiona Experiencie, que ha programat tallers, conferències, col·loquis i activitats de desenvolupament personal

Gavà acollirà el primer festival de creixement personal d’Espanya

archivo

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Kuestiona Experiencie, el primer festival de creixement personal que s’organitza a Espanya, se celebrarà dissabte vinent, 9 de juliol, a La Centenària 1799, una masia ubicada a Gavà (Baix Llobregat) que es convertirà en l’escenari a l’aire lliure d’una vintena d’esdeveniments relacionats amb l’espiritualitat.

La iniciativa neix de la mà de la comunitat educativa Kuestiona i del seu creador, l’escriptor i divulgador de desenvolupament personal Borja Vilaseca, i pretén congregar més de 500 persones en la seva primera edició.

Al festival, en el qual participaran els mateixos assistents junt amb l’equip docent de Kuestiona, s’han programat tallers, conferències, col·loquis i activitats de desenvolupament personal.

Alguns dels noms confirmats que protagonitzaran aquestes sessions seran Elma Roura, Robert Martínez, Verónica Blume, Alexandre Escot, Antonio Jorge Larruy i Txell Costa, a més del mateix Borja Vilaseca.

L’esdeveniment comptarà amb tallers de tantra, ioga, astrologia, alimentació conscient, relacions de parella, criança, o gestió financera, a més de conferències i sessions de ‘networking’ entre professionals del món del creixement personal.

Nascuda en plena pandèmia de la mà del seu fundador, Borja Vilaseca, Kuestiona no ha deixat de créixer en aquest temps, tant en el nombre de persones que s’han inscrit a alguna de les seves formacions com al ventall de professors de referència dins del món del desenvolupament personal.

«Ja fa dos anys que formem i oferim eines a milers de persones d’arreu del món perquè creixin, perquè deixin de creure en coses que creien cegament fins ara o perquè prenguin decisions arriscades però necessàries per sentir-se millor», destaca Vilaseca, que ha decidit que el projecte faci un pas més amb la celebració del festival.

Notícies relacionades

El motiu de l’organització d’aquest esdeveniment, segons el seu creador, és connectar la comunitat de Kuestiona perquè professors i alumnes «puguin compartir experiències de manera presencial, quan fins ara molts d’ells només han pogut fer-ho de manera virtual».

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà