Des d’ahir

Millores en les freqüències dels autobusos de Gavà i Viladecans

El canvi d’operador ha sigut adjudicat a Avanza a través del concurs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Millores en les freqüències dels autobusos de Gavà i Viladecans

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses línies d’autobús de Gavà (Baix Llobregat) i Viladecans (Baix Llobregat) amplien la freqüència de pas com a conseqüència del canvi d’operador que va començar a actuar ahir, 26 de desembre.

El canvi d’operador ha sigut adjudicat a Avanza, pertanyent a la companyia multinacional de mobilitat global Mobility ADO, i ha sigut adjudicat al concurs de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per operar el servei d’autobusos urbans i metropolitans entre Barcelona i municipis de la comarca del Baix Llobregat.

En total són les línies L80, E80, L86, E86, N16, N17, N18 i N19 que cobreixen trajectes per Castelldefels – Gavà – el Prat de Llobregat – Sant Boi de LlobregatViladecans – Barcelona – l’Hospitalet de Llobregat.

Millores de freqüències

En el cas de les línies exprés l’E86 (Barcelona-Viladecans) augmenta la freqüència en dies feiners, que passa de 30 a 20 minuts, i l’E81 es converteix en E80 (Barcelona-Gavà) i també millora la freqüència, que passa de 30 a 20 minuts.

Pel que fa a les línies tradicionals diürnes, la L87 s’integra a la L86 (Barcelona-Viladecans), que amplia la freqüència i passa cada 15 minuts els dies feiners i cada 20 minuts els caps de setmana, festius i laborables a l’agost. El mateix cas que la L81, que s’integra a la L80 (Barcelona-Gavà) i amplia la freqüència a 15 minuts els dies feiners i a 20 minuts els caps de setmana i dies festius.

Línies nocturnes

També es millora el servei de les línies nocturnes. El Nitbus N16 tindrà servei directe (no tindrà parades intermèdies) entre Viladecans i l’Hospitalet de Llobregat, cosa que farà més ràpid el trajecte a Barcelona

Notícies relacionades

Es crea la nova línia N19 direcció aeroport, amb freqüència cada 30 minuts, que permet millorar la connexió nocturna amb els municipis de Gavà i Castelldefels.

Més notícies de Viladecans i Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà