Seguretat

Pere Rivas, nou inspector en cap de la Policia Municipal de Gavà

Fins ara era al capdavant de la comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra a Castelldefels

Pere Rivas, nou inspector en cap de la Policia Municipal de Gavà

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pere Rivas ha pres possessió com a nou cap de la Policia Municipal de Gavà (Baix Llobregat), després de guanyar el concurs públic convocat per l’ajuntament. L’alcaldessa, Gemma Badia va mantenir ahir a la tarda una reunió de treball amb el nou responsable policial, prèvia a una visita a la comissaria de la policia local, on ha sigut presentat al conjunt del cos.

Badia defineix Rivas com «una persona amb una experiència de comandament important i capacitat de lideratge, un punt afegit a l’hora de tenir una policia, a banda d’orgànicament jerarquitzada, motivada i cohesionada».

L’arribada de Rivas s’emmarca en una ampliació progressiva de la plantilla policial. «Seguirem endavant amb els processos de selecció pendents d’agents, sergent i caporals perquè volem una policia municipal reforçada i que la ciutadania es trobi més i més segura», va afirmar l’alcaldessa.

Trajectòria

Rivas, de 52 anys, va iniciar la seva trajectòria a la Unitat de Patrulles de Barcelona. Arriba a la Policia Municipal de Gavà procedent de la comissaria de districte dels Mossos d’Esquadra a Castelldefels, on des del 2012 ha sigut el cap. Del 2009 al 2012 havia sigut cap de la unitat de seguretat ciutadana de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Gavà.

És graduat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya. També té formació en lideratge i cohesió de grups, investigació criminal, seguretat ciutadana i educació viària.

Notícies relacionades

Ribas va exercir de docent a l’Escola de Policia de Catalunya del 2000 al 2004. La seva trajectòria ha sigut reconeguda amb la medalla de bronze al mèrit professional per la Policia Local de Castelldefels i el cos dels Mossos d’Esquadra, els anys 2016 i 2017, respectivament.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO