De 10 a 19 h

Gavà acull aquest 24 de setembre una nova jornada de vacunació de Covid sense cita prèvia

El Casal Municipal de Cultura American Lake repeteix com a seu de la vacuna després de l’afluència del 13 i 20 d’agost i el 3, 10 i 17 de setembre

Gavà acull aquest 24 de setembre una nova jornada de vacunació de Covid sense cita prèvia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Casal Municipal de Cultura American Lake de Gavà (Baix Llobregat) repeteix aquest 24 de setembre com a seu de vacunació sense cita prèvia contra la Covid-19 a Gavà, després de les sessions del 13 i 20 d’agost i la del 3, 10 i el 17 de setembre amb satisfactòria afluència de gent.

En aquest cas, els veïns podran anar a vacunar-se de 10 a 19 hores sense necessitat de reservar cita acudint-hi amb el DNI o la targeta sanitària. S’hi pot anar sense cita prèvia i pot acudir-hi qualsevol persona de més de 12 anys per rebre la primera dosi o que ja pugui vacunar-se per a la segona dosi. Els de menys de 16 anys hi hauran d’anar acompanyats.

Dispositiu fix

Notícies relacionades

A més aquest dijous l’Hospital de Viladecans obre un dispositiu fix de vacunació contra el coronavirus sense cita prèvia. Aquest dispositiu, ubicat a l’entrada d’admissions del centre, estarà dirigit a aquells pacients i acompanyants que acudeixin a l’hospital per a una visita mèdica, una urgència o una visita a planta, i que no hagin rebut encara la vacuna.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Vacunes