Educació reduirà a 23 la ràtio d’alumnes per classe a les escoles de Gavà

La reducció de la ràtio era una demanda esperada des de feia temps per l’Ajuntament i la comunitat educativa de la ciutat i entrarà en vigor el curs que ve

Educació reduirà a 23 la ràtio d’alumnes per classe a les escoles de Gavà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Departament d’Educació reduirà el curs vinent la ràtio a les escoles públiques de primària de Gavà (Barcelona), passant dels 25 alumnes per classe actuals a 23, segons ha informat aquest dimarts l’ajuntament.

A un comunicat, el consistori ha celebrat la decisió de la conselleria i ha remarcat que es compleix així amb una llarga reivindicació del govern i la comunitat educativa local per garantir una educació de més qualitat i per a tota la ciutadania. Aquesta mesura s’afegeix a la ja anunciada pel departament de mantenir tots les línies als centres educatius de la ciutat.

Notícies relacionades

«És una bona notícia que des del Departament d’Educació no s’aprofiti el descens de les matriculacions a causa de la baixada de natalitat per fer retallades i s’hagin atès les peticions realitzades per tota la comunitat educativa de Gavà», ha afirmat l’alcaldessa del municipi, Raquel Sánchez. Així mateix, ha reclamat que la mesura tingui «caràcter permanent» i s’avanci encara més en la reducció de ràtios d’alumnes per classe.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO