GARANTIR LA SEGURETAT SANITÀRIA

Gavà posa en marxa un servei digitalitzat per controlar l'aforament als mercats municipals

La iniciativa generarà alertes en funció del nivell d'ocupació a l'interior dels mercats i proporcionarà informació «en temps real»

D'altra banda, els paradistes han tirat endavant una pàgina web per fer compres virtuals davant les noves realitats de la pandèmia de la Covid-19

soc-gava

soc-gava

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha posat en marxa un servei digitalitzat per controlar l’aforament als mercats municipals, MercaGavà i Mercat del Centre, amb l’objectiu de garantir la seguretat sanitària dels clients, paradistes i treballadors.

La implantació d’aquest servei de control d’aforament generarà alertes en funció del nivell d’ocupació a l’interior dels equipaments, així com proporcionarà informació «en temps real» del nivell d’aforament.

Després d’uns dies de prova el servei es troba en ple rendiment. Per la seva part, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez (PSC), ha afirmat que en el context de la pandèmia aquesta iniciativa és «necessària» per evitar aglomeracions. Sánchez ha recalcat que les dades que es recullin serviran per «analitzar tendències d’afluència» i així iniciar campanyes de promoció i dinamització comercial.

Certificat EMAS

Aquesta setmana, el consistori també ha iniciat el procés d’implantació del certificat EMAS, una eina de gestió que distingeix les organitzacions que compleixen la normativa i millora dels resultats ambientals de la seva activitat.

Les organitzacions que adopten l’EMAS també assumeixen un compromís de transparència amb la ciutadania i amb la resta de parts interessades, ja que han de publicar un informa de declaració ambiental.

Compres virtuals

Els paradistes dels mercats municipals de Gavà davant les noves realitats de la pandèmia han obert una pàgina web per a la venda virtual.

Notícies relacionades

A través del portal es poden comprar a aquestes paradistes que han volgut participar en aquesta iniciativa. Al mercat hi ha una persona que s’encarrega d’agrupar les comandes que facin els clients a les diferents parades, així com atendre les possibles incidències.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments