ACORD COMERÇOS I CONSISTORI

Gavà incrementa prop d'un 50% els ajuts a comerços i restauradors

Les dues associacions de comerços, en procés de fusió, rebran una subvenció de 16.600 euros i l'agrupació de restauradors, una de 14.000

L'increment suposa un benefici per reforçar la capacitat operativa, avançar en la digitalització o donar un impuls a la dinamització mitjançant la promoció

soc gava car 1200

soc gava car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha incrementat prop d’un 50% els ajuts a comerços i restauradors de la ciutat. Les dades es van fer públiques dimarts passat 29 de setembre durant la presentació dels convenis de col·laboració, subscrits amb les associacions comercials de Gavà-Unió de Botiguers, Illa de Gavà i l’Agrupació de Restauradores de Gavà.

L’increment suposa un benefici per reforçar la seva capacitat operativa, avançar en la digitalització i donar un impuls a la dinamització a través d’activitats i accions de promoció, relaten des del consistori.

El conveni subscrit amb les associacions comercials estableix un una única subvenció de 16.600, ja que les dues entitats estan en un procés de fusió. L’any passat, es van destinar 10.000 euros –una per a cada associació–, i ara s’espera poder ampliar-la amb 10.000 euros més amb suport de l’AMB. L’agrupació de restauradors rebrà una ajuda de 14.000 euros.

‘Estocs a dins’

Els pròxims 2 i 3 d’octubre tindrà lloc ‘Estocs a dins’, unes jornades comercials que donaran el tret de sortida a la temporada i permetran als comerços reduir els seus estocs oferint productes a un preu més barat.

La iniciativa s’ha adaptat a l’actual situació sanitària, i per això se celebrarà a l’interior dels establiments. Els compradors identificaran les botigues per un adhesiu col·locat als seus taulells.

«Exemple de solidaritat»

En el seu torn de paraula, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez (PSC), ha afirmat que aquests acords «representen la voluntat de continuar treballant conjuntament».

Notícies relacionades

«Heu donat un exemple de solidaritat, complint les mesures sanitàries sense perdre la vostra vocació social», ha assenyalat Sánchez, adreçant-se als comerciants.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA