TRADICIONS

Gavà celebrarà la festa dels Tres Tombs l'1 de març

Les mascotes seran beneïdes una vegada acabi la missa de les 12 a la parròquia de Sant Pere

tres-tombs-2018

tres-tombs-2018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà acollirà la festa dels Tres Tombs  el pròxim 1 de març, que se celebra amb motiu de la festivitat de Sant Antoni Abat, patró i protector dels animals. Com és tradició, aquest esdeveniment estarà marcat per la benedicció dels animals, que tindrà lloc a mitja cavalcada pel municipi del Baix Llobregat.

Al llarg del recorregut de la cavalcada, es vendran els tradicionals tortells de Sant Antoni a les places de la Pagesia, l’Església i Josep Tarradellas. La concentració dels participants es farà entre les 10 i les 11.30 h a l’esplanada situada a prop del cementiri. Seguidament, passarà per l’avinguda de Joan Carles I i pel passeig de Joan Maragall fins a arribar a l’església de Sant Pere.

Quan finalitzi la missa de les 12.00 h, el capellà beneirà les mascotes. A continuació, el festeig passarà pels carrers Rectoria, Sant Pere, Màrtirs del setge de 1714, la rambla de Maria Casas, Antoni Gaudí, Santa Teresa i des de l’avinguda de Joan Carles I es tornarà al punt de sortida.

Recolzament del municipi

Notícies relacionades

Aquesta tradició compta amb el recolzament de la parròquia de Sant Pere, la Cooperativa Agropecuària de Gavà, l’Associació de Veïns del Barri del Centre i l’Ajuntament de Gavà.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA