CARRERA

Entitats de Gavà s'uneixen per crear la prova esportiva 'Eramprunyà Trail'

El plàstic quedarà prohibit per part de l'organització al llarg de tota la prova

maxresdefault

maxresdefault

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) i el Club d’Atletise Gavà han organitzat una nova prova esportiva a Gavà: l’‘Eramprunyà Trail’. Un esdeveniment que, segons els responsables, és l’evolució i relleu del Canicross i de la Mitja Marató Eramprunyà que es va realitzar al municipi del Baix Llobregat de 2013 a 2017,

L’objectiu de l’esdeveniment esportiu és «descobrir un paratge que tenim molt a prop i que sovint ens és del tot desconegut», expliquen des de l’organització. «Els corredors disfrutaran de les esplèndides vistes des del massís de Montserrat a tota la plana deltaica», afegeixen.

Un segon objectiu és fomentar l’esport entre totes les persones que els agrada el córrer i la muntanya. Per aquesta raó es realitzaran dos recorregutsun de 22 km, que arriba fins al mateix castell d’Eramprunyà, i un segon de 12 km, que es quedarà per la falda d’aquesta muntanya. Les dues proves tindran lloc el pròxim 19 d’abril.

Una carrera sense plàstics

Les dues entitats afirmen vetllar «pel respecte a la naturalesa» i ser «plenament conscients de l’existència de la crisi climàtica en la qual estem immersos». Per això, el plàstic quedarà del tot prohibit per part de l’organització.

Notícies relacionades

«Es vetllarà fortament per la sostenibilitat ambiental de la prova, no només durant el recorregut, sinó també en els avituallaments i en el punt de sortida i arribada», expliquen.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA