On Catalunya

TURISME SOSTENIBLE

Gavà renova els distintius 'Compromís Biosphere' de la platja i el Parc Arqueològic

L'acte d'entrega de distintius tindrà lloc el pròxim 12 de març a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat

parc-arqueologic-170519-696x418

parc-arqueologic-170519-696x418

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha renovat dos distintius del ‘Compromís per la sostenibilitat Biosphere’ per a la promoció del turisme sostenible i responsable a la platja i el Parc Arqueològic Mines de Gavà. Aquesta distinció és atorgada per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut de Turisme Responsable.

El ‘Compromís per la sostenibilitat Biosphere’ pretén «estendre la cultura de la sostenibilitat turística en les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona», expliquen des del consistori.

L’any 2017, l’Ajuntament de Gavà va començar a treballar en el nou ‘Compromís Biosphere’ per a les dues destinacions turístiques, que compten, des de fa anys, amb el distintiu de qualitat del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED).

Renovació de les empreses

Fins a obtenir la distinció s’ha hagut de seguir la següent metodologia: adhesió al compromís, formació, assessorament d’elaboració dels manuals, elaboració del qüestionari i verificació del pla de millora.

A més de la platja i del Parc Arqueològic, quatre empreses de Gavà també han renovat el ‘Compromís Biosphere’. Es tracta dels restaurants Ermita de Brugués, Restaurant Barbacoa Europa i El Calamar & Lobster, així com la botiga Foto Pir Video.

Notícies relacionades

L’acte d’entrega de distintius a les empreses i entitats de la comarca tindrà lloc el pròxim 12 de març a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA