ARTS MARCIALS

Gavà acollirà el torneig Open Mediterrani de l'associació professional de lluita WAMAI

Les competicions en les categories d'horari infantil i no-contact començaran a les 9.30 h i les d'adults, a les 16 h

artes-marciales

artes-marciales

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim 29 de febrer, el poliesportiu SAFA de Gavà acollirà el torneig Open Mediterrani que organitza  la World Amateur Martial Arts Internacional (WAMAI) que se celebrarà el 29 de febrer.

Tornejos com l’Open Mediterrani són campionats totalment oberts a tots els clubs, escoles, dojos i artistes marcials individuals que desitgin experimentar i provar «l’esperit de les millors competicions d’arts marcials del nostre país des de l’any 1985», explica l’organització a la seva web.

Les competicions en les categories d’horari infantil i no-contact començaran a les 9.30 h, mentre que les competicions d’adults tindran lloc a partir de les 16 hores.

Inscripcions fins al 14 de febrer

Des de la WAMAI recorden que, per participar en el campionat, els interessats s’hi han d’inscriure abans del 14 de febrer –a partir d’aquesta data es poden inscriure els competidors no afiliats–.

Notícies relacionades

El preu de les entrades per assistir al matí o a la tarda és de 10 euros. D’altra banda, l’entrada premium té un preu de 15 euros –per assistir-hi tot el dia–.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA