CONCERT ESPECIAL DE NADAL

Gavà celebra el concert d'Any Nou de la Coral Sellarès

Hi haurà un espai lliure per a la gent que tingui ganes de ballar la música dels germans Strauss, però també per a qui prefereixi disfrutar assegut

nou-servei-atenci-lgtbi

nou-servei-atenci-lgtbi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Coral Sellarès celebra el dissabte 4 de gener a l’Escola Sagrada Família  el concert de Nadal especial a Gavà, ja que serà un concert en què es podrà ballar. Acompanyats de l’Orquestra Vivace Assai, interpretaran valsos i polques dels germans Strauss i repertori gavanenc.

Una de les tradicions del període nadalenc és el tradicional concert d’Any Nou que ofereix l’Orquestra Filharmònica de Viena el dia 1 de gener, i que és retransmès en directe per ràdios i televisions de tot el món. En vista de la impossibilitat de traslladar-se fins a Viena, s’ha organitzat aquest concert per acollir la música de la família Strauss, interpretada en directe per l’Orquestra Vivace Assai.

Possibilitat de disfrutar-lo ballant o assegut

Des del consistori expliquen que hi haurà un espai lliure per a la gent que tingui ganes de ballar al so d’aquesta música, però també per a qui prefereixi disfrutar assegut.

Notícies relacionades

El concert se celebrarà a les 21:00 h i per accedir-hi es requerirà l’entrada, que té un valor de 15 euros.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA