CONSERVACIÓ DEL DELTA

El delta del Llobregat defensa la conservació del Parc Agrari per avançar cap a la sobirania alimentària

El Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat va acollir la sessió, en què van participar 66 persones residents a diferents municipis de l'àmbit

delyta-llobregat

delyta-llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 8 d’octubre es va celebrar al Prat de Llobregat el segon debat ciutadà del procés participatiu del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU), corresponent a l’àmbit del delta del Llobregat i el continu urbà.

Aquest procés reuneix, a més del Prat de Llobregat com a seu, els municipis de: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.

El Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat va acollir la sessió, en què van participar 66 persones residents a diferents municipis de l’àmbit. A més, l’acte va comptar amb representants institucionals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i del Prat de Llobregat, i la implicació del Servei de Redacció del Pla Director de l’AMB i tècnics municipals.

Exposició ‘Metròpolis de ciutats’

Just abans de les sessions de debat, es va inaugurar l’exposició ‘Metròpolis de ciutats’, que acompanya el procés participatiu i que es podrà visitar en aquest espai fins al 19 d’octubre. L’obertura va anar a càrrec de Juan Pedro Pérez, tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, i Jordi Sánchez, vicepresident de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l’AMB.

El debat ciutadà es va desenvolupar en tres parts: una presentació de l’Avanç del PDU metropolità a càrrec de Xavier Mariño, cap del Servei de Redacció del Pla Director; una sessió de treball per a taules temàtiques, i una conclusió en què es van posar en comú tots els elements discutits.

Notícies relacionades

En la sessió de treball per a taules, es van tractar cinc temàtiques: infraestructura verda, cohesió social i vivenda, mobilitat, desenvolupament econòmic i social, i cicle de matèria i energia.

Més notícies de GavàViladecansSant BoiCornellà i Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA