ESPORT SOLIDARI

Gavà i Viladecans destinaran la recaptació del derbi a la lluita contra el càncer

El partit es disputarà diumenge 16 de desembre a Viladecans i els diners obtinguts de les entrades s'entregaran a La Marató de TV3

ud-viladecans-1--0-cf-gava--copa-baix--llobregat-iii-52

ud-viladecans-1--0-cf-gava--copa-baix--llobregat-iii-52

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

LaUD Viladecans i el CF Gavà s’enfrontarandiumenge vinent 16 de desembre en un partit que traspassarà les fronteres de l’estrictament esportiu per fer lloc a la solidaritat.

I és que l’esperat derbi dels dos equips del grup II de Primera Catalana servirà per recaptar fons per a la investigació i la lluita contra el càncer, causa protagonista de la 27a edició de La Marató de TV3.

Els diners obtinguts per la venda d’entrades per al matx, que tindran un preu únic de 6 euros, es destinaran a aquesta iniciativa benèfica que, cada any, es proposa recaptar fons per destinar-los a la investigació de diferents malalties.

L’edició d’aquest any, com ja s’ha fet en tres ocasions anteriors –1994, 2004 i 2012– ha posat el focus en la lluita contra el càncer, una malaltia que, malgrat els esforços mèdics per combatre-la, continua tenint una incidència molt alta.

Gràcies a les iniciatives solidàries organitzades per tot el territori, a les quals s’afegeixen tant entitats socials com culturals i esportives, com en aquest cas, l’any passat es va aconseguir recaptar més de 9,7 milions d’euros, en aquesta ocasió, per a les malalties infeccioses.

Avantatge del local

Els dos equips arriben al derbi amb grans diferències, ja que el Viladecans parteix del segon lloc de la taula, mentre que el seu rival, el Gavà, es troba en la mateixa posició per la cua, com a penúltim classificat de la competició, a 18 punts del seu contrincant.

Notícies relacionades

El partit entre el Gavà i el Viladecans, corresponent a la 15a jornada lliga, es disputarà el 16 de desembre a les 17 h al Camp de Futbol Municipal de Viladecans.

Més notícies de Gavà i Viladecans en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA