FORMACIÓ I LLEURE

Gavà reforça la formació ocupacional a l'agenda d'activitats de la ciutat per a aquest curs

La programació 'Al setembre tot comença' inclou com a novetat aquest any cursos de formació per a emprenedors i aturats

centre-suport-030913

centre-suport-030913

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’inici de setembre Gavà ha tornat a la rutina i, amb ella, s’han tornat a posar en marxa les activitats que des d’ara i fins a final de curs s’oferiran a la ciutat i que inclouen àmbits tan variats com idiomes, art, salut i benestar, gastronomia o formació per a emprenedors.

Totes les iniciatives programades per les entitats gavanenques s’agrupen sota el paraiguad’‘Al setembre, tot comença’ , una programació conjunta que agrupa totes aquestes activitats i que aquest any s’amplia una mica més.

I ho fa amb la incorporació delsnous cursos que oferirà el Centre de Suport a l’Empresa per ajudar a millorar la qualificació professional i competencial de les persones a l’atur, a més dels cursos de formació empresarial per a persones emprenedores.

En aquesta línia, la programació recull també els cursos que ofereix el Centre de Formació d’Adults de Gavà, entre els quals hi ha tallers d’informàtica, idiomes i preparació per a cicles formatius, així com els cursos d’idiomes oferts pel Servei Local de Català de Gavà.

Completen l’oferta cultural i formativa de la ciutat per a aquest curs una gran varietat d’activitats, proposades per diferents entitats i que inclouen des de les activitats per a dones organitzades pel SIAD fins a les apostes de teatre, música, dansa i cine de l’Espai Maragall o les iniciatives per a joves de l’Espai Jove.  

Notícies relacionades

L’agenda ‘Al setembre tot comença’ es pot consultar ja online i inclou a més dades de contacte de totes les associacions perquè els interessats puguin contactar directament amb les entitats encarregades de les activitats.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA