Ofertes

L'Ajuntament de Gavà posa en marxa un Carnet Jove local

Amb aquest credencial els joves podran gaudir de serveis i descomptes en botigues, establiments i equipaments municipals

Imatge del Carnet Gavà Jove.

Imatge del Carnet Gavà Jove. / AJUNTAMENT DE GAVÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Gavà ha posat en marxa el Carnet Gavà Jove, una acreditació que podran sol·licitar tots els joves d'entre 16 i 29 anys del municipi. Aquest carnet neix a petició dels usuaris de l'Espai Jove de la Casa Gran, un espai que ofereix propostes que s'elaboren amb la participació dels joves.

L'objectiu del Carnet Gavà Jove és oferir als joves promocions i avantatges en serveis públics i en els establiments de la ciutat. Al mateix temps, es promou el comerç local, la cultura i l'esport i s'estableix un canal de comunicació obert entre l'administració i el jovent de la ciutat. Els comerços adherits a la iniciativa s'identifiquen amb un adhesiu de la campanya.

Els joves poden consultar els establiments comercials participants, el catàleg i les ofertes a la pàgina del carnet. Aquest espai es converteix també en un punt de referència per als joves i comerciants. El regidor de joventut i cooperació, Eric Plaza, ha remarcat que "aquest projecte és molt més que descomptes en comerços i equipaments” perquè “amb aquest carnet els joves podran accedir, sense cap tipus de cost, a serveis socials com les assessories laborals, jurídiques o el punt d'escolta afectiva, entre d'altres".

Notícies relacionades

Per exemple, els titulars del Carnet obtindran avantatges i descomptes del 25% en serveis esportius i culturals de l'Ajuntament. En concret, en les instal·lacions esportives, els actes culturals i el Parc Arqueològic Mines de Gavà. Els joves poden adquirir el Carnet Gavà Jove en versió física o digital, mitjançant la pàgina www.gavajove.cat, on han d'inscriure's i sol·licitar-lo.

Més notícies de Gavà

Temes:

Joves