Economia

Ciutadans de Gavà s'organitzen per demanar pensions dignes

Aquesta plataforma compta amb el suport de PSC, ERC i Sí Que Es Pot (GSSP)

Concentració a favor d’unes pensions dignes a Gavà.

Concentració a favor d’unes pensions dignes a Gavà. / EL BRUGUERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un grup de ciutadans de Gavà, després de coincidir en algunes manifestacions celebrades les darreres setmanes, van informar ahir dilluns en una concentració a la plaça Jaume Balmes de la ciutat, que en un temps màxim d'un parell de setmanes pensen crear una plataforma local per demanar pensions més dignes i així concretar millor les seves reivindicacions.

Segons van explicar els impulsors d'aquesta iniciativa als mitjans localsJuan Antonio Heredia i Carmen Ruiz, l'objectiu és "reivindicar unes pensions dignes però no només amb la implicació dels actuals pensionistes sinó també amb la dels futurs, ja que d'ells depèn en aquests moments que siguem més al carrer per demanar el manteniment de les pensions i que siguin dignes".

Per aquesta raó, Heredia no va dubtar a fer una crida a sumar-se a aquesta plataforma tant als pensionistes de la ciutat com als seus fills i nets al·legant que “això és una qüestió de solidaritat i hem de sortir tots a carrer".

Notícies relacionades

Aquesta plataforma compta amb el suport de les formacions locals del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Sí QUE Es Pot (GSSP). Els seus representants locals van assistir ahir a la convocatòria. També hi era l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, qui va dirigir unes paraules de suport als assistents i va assegurar als organitzadors que "l'Ajuntament estarà al seu costat".

Més notícies de Gavà

Temes:

Pensions