Sostenibilitat

Gavà promociona el seu potencial més verd

El consistori inaugura una exposició sobre la integració d'espais naturals i la societat

Imatge de l’exposició Gavà dins de la metròpolis verda.

Imatge de l’exposició Gavà dins de la metròpolis verda. / AJUNTAMENT DE GAVÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà, ciutat metropolitana, promociona el seu model de sostenibilitat. El consistori acaba d'inaugurar a la sala d'exposicions de la Biblioteca Josep Soler Vidal la mostra 'Gavà dins de la metròpolis verda', que es pot visitar fins al 28 de febrer.

Aquesta exposició ofereix a la ciutadania una mirada als espais oberts metropolitans i convida a explorar els reptes que es plantegen a l'hora de fer una metròpolis que integri els espais verds i la societat, on la sostenibilitat, la salut i la qualitat de vida són eixos fonamentals.

L'exposició està dividida en dues parts complementàries: 'Metròpolis verda', impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de caràcter itinerant, i  'Gavà, naturalment', un projecte local que visualitza el model de sostenibilitat urbana d'aquest municipi metropolità.

Ramon Torra, gerent de l'AMB,  ha destacat que "l'exposició serveix per explicar una altra realitat metropolitana més enllà del formigó i el ciment" i ha emfatitzat que la metròpolis de Barcelona tingui un 52% d'espais naturals dins del seu territori és un fet poc freqüent a les ciutats mundials.

Notícies relacionades

Respecte a la segona part, l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sanchez, ha explicat que aquesta mostra permet al visitant “prendre consciència de la realitat metropolitana de la qual formem part, amb un entorn que ens fa competitius i té un gran valor natural i diversitat paisatgística". Àrees verdes que es fan patents a Gavà amb el Parc del Garraf, Parc Agrari, la pineda litoral o les platges.

Més notícies de Gavà