El president del C. F. Gavà dimiteix i al club ho celebren

Així ho publica 'Elbruguers.cat', que es fa ressò de diverses declaracions en aquest sentit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dimissió del ja expresident del C.F. Gavà, Manuel Maniega, que el club va fer oficial el passat 2 d'agost, ha aixecat un ampli corrent d'acceptació entre aficionats i treballadors de l'entitat, segons publica 'Elbruguers.cat'.

A les xarxes socials se celebra la fugida de Maniega de manera generalitzada, mentre que dins del club hi ha veus autoritzades que, d'una manera o una altra, també la veuen amb bons ulls.

És el cas de l'exmembre de la Junta Directiva del Gavà, Luis Santos, que actualment encapçala un grup de socis de l'entitat contraris a la gestió del ja expresident. Santos va assegurar que la dimissió de Maniega "és un fet que tots esperàvem i que desitjàvem, i és una bona notícia ja que la posició de Maniega s'havia debilitat en els últims mesos".

Possibles eleccions

El nou entrenador del Gavà, Joan Mármol, ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació locals que "aquestes són situacions extraesportives de les que nosaltres hem de quedar al marge, però el que sí és clar és que a nivell de cos tècnic i de plantilla aquí tothom estava força advertit sobre els possibles escenaris que podien passar i per tant no ha estat cap sorpresa".

Preguntat sobre la possibilitat d'eleccions al club, Mármol veu bé que hi hagi canvis a l'entitat ja que "això pot servir per donar sentit comú al club, que és veritat que ho necessita, i la veritat és que a data d'avui estem molt millor que fa quinze dies, un mes, o dos mesos, així que per a nosaltres aquests canvis són una molt bona notícia encara que no està lligada a la sortida del president sinó que té a veure amb el fet que arribes aquí a entrenar i ja tens molts menys fronts oberts".

Notícies relacionades

La dimissió de Maniega deixa per una altra banda Vicenç Giménez, fins ara vicepresident, com a president del club, tal com marquen els estatuts de l'entitat. 

Més notícies de Gavà

Temes:

Futbol Gavà