El CF Gavà es vol assegurar la permanència a 2a B davant de l'Espanyol B

Una victòria davant del filial periquito els deixaria a set punts de les posicions de playoff a falta de dues jornades per al final

1
Es llegeix en minuts
X.P.S. / GAVÀ

Després d'una temporada complicada, aquest cap de setmana el Gavà té l'oportunitat de signar de manera definitiva la seva permanència a segona B.

Mantenir-se a la tercera categoria estatal exigeix guanyar al filial de l'Espanyol en la seva visita al gavanenc Estadi Municipal de la Bòbila i sumar tres punts vitals per quedar fora matemàticament de les posicions de playoff a la tercera divisió.

La victòria del cap de setmana passat al camp del Prat per 0 a 1, amb gol de Boris, va deixar als d'Óscar Mena amb 43 punts, a set dels llocs de playoff i a nou del descens.

Els blau i granes es conjuren ara per guanyar l'equip periquito, un rival directe per la permanència que la setmana passada va guanyar el seu primer partit després de set jornades sense sumar els tres punts, i des del club s'ha fet una crida als aficionats perquè vagin a la Bòbila.

CONFIANÇA GOLEJADORA

Sens dubte, bona part de les esperances dels gavanencs estan posades en el davanter Boris Garrós, que fins ara ha anotat 22 gols durant aquesta temporada i encapçala la llista de golejadors.

Aquestes xifres el col·loquen dins del club dels 4 únics jugadors que, en el que portem de segle, han aconseguit anotar 22 gols o més en una mateixa temporada. Els mateixos gols els van anotar Sendoa la temporada 2005-2006 amb l'Alacant i Jorge Molina la temporada 2006-2007 amb el Benidorm.

Notícies relacionades

Ara Boris té al punt de mira superar les 23 vegades que van aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa Chando, del Vila-real B, durant la lliga 2008-2009 i Jesús Perera, de l'Atlètic Balears, durant la 2011-2012.

Més notícies de Gavà

Temes:

Futbol Gavà