El Club de Futbol Gavà guanya i s'allunya del descens

El Club Bàsquet Gavà va obtenir una important victòria

1
EL PERIÓDICO / GAVÀ

Salvar la categoria depèn ja només del Club de Futbol Gavà. Després de la victòria d'aquest cap de setmana, 1 a 0 davant el Sabadell, els d'Óscar Mena se situen a un punt de l'Hospitalet, deixant enrere el lloc de promoció per al descens a Tercera que fins ara ocupaven els de Gavà.

Boris, que va marcar el gol de la victòria per als de Gavà, suma ja 19 punts aquesta temporada i és líder anotador del Grup 3 de Segona B. La visita al camp del Llagostera, un rival directe, el proper cap de setmana dirà si l'equip es manté o torna a la zona de descens.

MIREN A DALT

Amb 87 a 94 a l'electrònic, el Club Bàsquet Gavà es va imposar aquest dissabte en la seva visita al camp de l'Escola Pia de Sabadell.

Amb aquesta victòria els de Gavà es mantenen sisens a la taula, a només 3 punts del quart lloc, que dona possibilitats de promocionar a Copa Catalunya.

DOBLE DERROTA

L'Handbol Gavà femení va perdre aquest cap de setmana a la pista del Vilamajor per 33 a 27. La derrota manté l'equip el tercer per la cua de la Lliga Catalana Sènior a 8 punts del quart a cinc jornades del final de temporada.

Al seu torn, el masculí va perdre a casa davant el Sabadell Handbol per un ajustat 30 a 31. Malgrat la derrota, els de Gavà es mantenen líders de la Lliga Catalana. Això sí, el Poblenou, que va complir en la seva visita a Lleida, deixa només un punt de marge als de Gavà per al que es preveu un final de lliga ajustat.

SENSE OPCIONS

Derrota també en els partits dels equips de Voleibol masculí i femení. Els nois van perdre 3 a 1 a la pista del Roquetes i segueixen sense conèixer victòria en els cinc partits que van de la segona fase del campionat, dins del grup que lluita pel títol.

L'equip femení va perdre a casa davant l'AE Molins per 1 a 3. Amb aquesta derrota el Gavà es queda a la part mitjana de la taula de la segona fase del campionat, sense opcions ja a guanyar el títol.