"Castaween": Gavà celebrarà La Castanyada i Halloween a la vegada

L'Ajuntament programa un conjunt d'activitats "per a tots els públics"

Aquesta foto de panellets ens l’envia Natalia Bravo (@nataliabravog).

Aquesta foto de panellets ens l’envia Natalia Bravo (@nataliabravog).

1
Es llegeix en minuts
M. A. / GAVÀ

Una marató de cine de terror, tallers de ‘panellets’, un túnel del terror i una carrera "entre zombis" són algunes de les activitats programades del 27 d'octubre a l'1 de novembre a Gavà. La ciutat celebrarà La Castanyada i Halloween a la vegada amb "Castaween", una programació que fusionarà les dues tradicions amb una desena de propostes per a tots els públics.

Castaween arrencarà el dijous 27 d'octubre amb una Hora del conte especial a la Biblioteca Marian Colomé: "La nena del llac", a càrrec del Cargol Barbut. La jornada del divendres tindrà com a plat fort una marató de cine de terror a l'Espai Maragall. L'Ajuntament convida a anar disfressat i a fer-se la fotografia terrorífica al photocall per compartir-la en xarxes. L'activitat, gratuïta, compta amb la col·laboració de Grups de Teatre Amateur, Cine Club Gavà i l'Agrupació Fotogràfica de Gavà.

FLAIXMOB DE “THRILLER”

El dissabte la plaça Major acollirà un taller infantil de panets a partir de les 11 h, i ja a la tarda, una flaixmob amb "Thriller" de Michael Jackson dinamitzada per l'Espai Escènic, l'Escola d'Arts Escèniques de Gavà. Serà a partir de les 18 hores.

Per tancar la festa, l'Ajuntament ha convidat “tothom a disfressar-se i ballar en una sessió de dj’s de terror” al parc de la Torre Lluc que començarà a les 23 hores.

CARRERA ZOMBI

La programació es tancarà l'1 de novembre amb la 2ª carrera solidària "Carrera entre zombis - Halloween Run Gavà ", en la que es recaptaran diners i aliments per a la Plataforma Gavà Solidària.

Notícies relacionades

Es tracta d'una carrera popular d'obstacles pensada per a tots. Els participants, que poden anar disfressats, hauran d'esquivar els zombis que aniran apareixent durant el recorregut, que es podrà fer corrent o caminant. La sortida serà a les 09.30 hores darrere del parc dels Bombers i es correran tres distàncies de 2, 5 i 10 quilòmetres pel bosc de La Sentiu. 

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Festes Halloween