El Gavà és golejat al seu retorn a Segona B per l'Hèrcules

Chechu, Nieto en dues ocasions i Berrocal van amargar la tarda als blaugranes

1
S. R. / GAVÀ

La Bòbila tornava a albergar un partit de Segona B sis anys després, però el retrobament amb la categoria de bronze del futbol espanyol no seria el desitjat per als de Gavà.

Tant el Gavà com l'Hèrcules van protagonitzar un tebi inici de partit, amb poc perill a les àrees, un ritme lent i molt respecte entre tots dos conjunts.

Mentre els de Juanma Pons només generaven perill amb jugades a pilota parada que guanyava Sascha, els alacantins provaven sort amb un tímid tret de Chechu.

Però precisament va ser l'Hèrcules el que es va avançar al marcador en el minut 39 amb un gol del mateix Chechu que superava en un mà a mà Craviotto, després d'una bona jugada col·lectiva de Berrocal i Javi Flores.

A la segona part, Sascha tornaria a avisar després de caçar un rebuig a l'àrea que no aconseguia convertir en gol.

Després de l'ocasió de Sascha, arribaria el vendaval alacantí: al minut 59 Javi Flores donava la segona assistència de la tarda, aquesta vegada per a Nieto que feia el 0 a 2 i cinc minuts després rematava només dins de l'àrea per posar el tercer gol per a l'Hèrcules.

Berrocal seria qui donaria l'última estocada del partit després d'aprofitar-se d'un error defensiu dels de Juanma Pons.

FITXA TÈCNICA

GAVÀ: Craviotto, Joel (Sarmiento, 60'), Agustín, Cazorla, Héctor Camps, Peque (Mario Gómez, 46'), Pla, Reche (Fernando, 68'), David Jiménez, Sascha i Boris.

HÈRCULES: Chema, Dalmau, Rojas, Fernando, Peña, Miñano (Juanma, 80'), Omgba, Nieto, Javi Flores (Checa, 69'), Chechu (Álvaro Salinas, 48') i Berrocal.

GOLS: 0-1 (39') Chechu. 0-2 (59') Nieto. 0-3 (63') Nieto. 0-4 (81') Berrocal.

ÀRBITRE: Pérez Peraza. TARGETES GROGUES: al local David Jiménez.