COPA CATALUNYA

El Gavà goleja (5-1) al Figueres i accedeix als quarts de final de la Copa Catalunya

Un hat-trick de Boris Garrós i un doblet de Sascha són suficients per remuntar el gol inicial als de l'Alt Empordà

gav-copa-catalunya

1
S. R. / GAVÀ

El Gavà es va imposar amb contundència aquest cap de setmana a La Bòbila a un Figueres que va començar manant sobre el terreny de joc i el marcador amb un gol de Revert als vint minuts de partit després de caçar un rebuig dins de l'àrea blaugrana.

Però fins aquí li va durar el partit al Figueres –que anteriorment havia tingut una altra ocasió gràcies a Casanova–, perquè deu minuts més tard els de Juanma Pons empataven el partit amb un centre de David que Boris Garrós empenyia de cap al fons de la xarxa.

El mateix Boris Garrós era l'encarregat de posar per davant al Gavà minuts abans de la mitja part amb un altre remat de cap, aquesta vegada previ centre de Joel.

Si la primera meitat acabava en gol, la segona començava de la mateixa manera: David centrava aquesta vegada per a Sascha que rematava per fer pujar el 3 a 1 al marcador i deixar el partit mig sentenciat.

El quart gol dels blaugranes, just a l'hora de joc, tornaria a tenir com a protagonistes David Sascha, però aquesta vegada el centre de David arribava des del banderí de córner i el remat de Sascha des del terra.

Boris Garrós tancava el vendaval del Gavà al minut 63 amb el seu tercer gol al partit i cinquè per als del Gavà, després d'una recuperació de Sascha en zona defensiva del Figueres.

Amb aquesta golejada el Gavà posava el punt final a la pretemporada per concentrar-se per al primer partit de lliga del campionat del Grup 3 de Segona B, que enfrontarà aquest dissabte a La Bòbila l'equip de Juanma Pons amb l'Hércules.

A la ronda següent de Copa Catalunya el Gavà podrà tenir de rivals eSant Andreu (que va eliminar el Barça B), el Prat, Nàstic de TarragonaLlagosteraGirona i el vencedor de l'eliminatòria entre el Lleida Esportiu i el Badalona que encara ha de disputar-se.

FITXA TÈCNICA

CF Gavà: Craviotto, Joel (Fernando 65’), Héctor Camps (Alan 80’), Agustín, Cazorla (Niko Kata 65’), Plà, Reche (Cristian 65’), Peque (Mario Gómez 45’), David, Boris Garrós (Sarmiento 65’), Sascha.

UE Figueres: Gallego, Quim, Varese, Romero, Cunill (Albert Genís 79’), Venzal, Pedro (Ferrón 72’), Pitu (Torque 57’), Casanova (Bonaventura 57’), Revert (Moha 72’), Ritxi.

Gols: 0-1 Revert (20’). 1-1 Boris Garrós (30’). 2-1 Boris Garrós (42’). 3-1 Sascha (48’). 4-1 Sascha (59’). 5-1 Boris Garrós (62’).

Àrbitre: Gómez Meneses. Targetes Grogues: a David del Gavà.