COPA CATALUNYA

El Gavà rep el Figueres a la tercera ronda de la Copa Catalunya

Els de Jaume Pons buscaran superar els de l'Alt Empordà per accedir als quarts de final

1
Es llegeix en minuts
S. R. / GAVÀ

Aquest diumenge a les set i mitja, el CF Gavà rebrà la UE Figueres a La Bòbila, on es disputarà aquest partit de la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya.

Els de Juanma Pons arribaran a la trobada després d'eliminar el Terrassa, en un partit en què els blaugranes van remuntar un 0 a 2 dels egarencs per situar un 3 a 2 en el temps de descompte amb un gol de penal obra de Cazorla.

A més, el dissabte a les sis i mitja els de Gavà jugaran les semifinals de la Copa Baix Llobregat contra l'amfitrió del torneig, el Cornellà.

El Figueres, per la seva banda, disputarà aquesta tercera ronda  de la Copa Catalunya després de vèncer l'Olot en la tanda de penals (3-1), després d'un partit que va finalitzar amb empat 2.       

Els figuerencs també arribaran a la Copa Catalunya després d'haver jugat el dia anterior, ja que els d'Edu Vílchez participen en el 3x1 de Santa Coloma de Farners, on es mesuraran el Farners i el Llagostera B a partir de les sis i mitja de la tarda.

Notícies relacionades

El vencedor del partit entre el Gavà i el Figueres passarà als quarts de final del trofeu organitzat per la Federació Catalana de Futbol, on ja esperen rival el Prat, el Nàstic, el Girona i el Llagostera.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Futbol Gavà