COCTELERIA A CASA
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas
Així fa el Wasabi Mule Javier de las Muelas. El marida amb un ’nigiri’ d’eriçó a la barra del Sakura-Ja del centre comercial Illa Diagonal. /
Javier de las Muelas, propietari de temples del còctel com Dry Martini i Gimlet, se n'ha anat a la barra del restaurant Sakura-Ya, al centre comercial Illa Diagonal, per oficiar un Wasabi Mule, un còctel que té aquest ingredient japonès com a protagonista, a més de suc de llima, vodka, xarop de sucre... I proposa maridar-lo amb un 'nigiri' d'eriçó de mar del restaurant japonès.
Una bona manera de celebrar aquests dies nadalencs. En aquest vídeo t'explica els secrets per fer-lo a casa. Però recorda, ¡millor amb wasabi natural!
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Obituari Mor Toni Cruz, membre de La Trinca i productor televisiu, als 78 anys
- Tennis Un imponent Alcaraz jugarà la seva tercera final seguida a Wimbledon
- Empreses Els tres fills del fundador de Mango Isak Andic assumeixen l’herència de manera equitativa
- MUNDIAL DE CLUBS Xabi Alonso trenca amb l’oficialisme d’Ancelotti i demana reforços després de quedar-se sense Zubimendi
- ACTUALITAT BLAUGRANA El Barça posa màxima pressió a Ter Stegen per forçar la seva sortida