Dolç

Torrons Vicens, la tradició més trencadora

Des de 1775, l’empresa familiar elabora artesanalment una àmplia selecció de torrons i especialitats utilitzant productes de màxima qualitat i seguint les receptes i fórmules originals dels mestres torroners d’Agramunt

Torrons Vicens, la tradició més trencadora
1
Es llegeix en minuts

Torrons Vicens continua elaborant els seus torrons seguint les mateixes fórmules i processos originals. No obstant, la innovació ha sigut, sens dubte, un dels objectius de l’empresa, sumada a les referències tradicionals.

Un Nadal més, la marca agramuntina se supera amb noves varietats de torró, que mantenen la qualitat que els identifica, fruit de l’exigència i la gran experiència de la casa. Una barreja de la tradició artesana i la innovació més avantguardista.

Torrons Vicens torna a comptar per a l’elaboració dels seus torrons amb els xefs Albert Adrià i José Andrés, que ens descobreixen noves varietats per portar a taula. Gustos inimitables i sorprenents i una combinació de textures única i extraordinària.

Notícies relacionades

A més, no hem pogut passar per alt l’exquisida presentació, elegant i pràctica, ja que venen tallats en porcions. Són el detall perfecte per portar a casa de familiars i amics en aquestes dates tan assenyalades o simplement per regalar-se una estona de relax degustant una d’aquestes originals varietats. N’hi ha una per a cada moment.

Els amants d’aquest dolç nadalenc han de tastar aquests dies les seves sorprenents barreges: cruixent de neules; torró ristretto; torró de mango, fruita de la passió i coco; torró de dolç de llet; torró de marron-glacé; torró de mandarina praliné d’avellana; torró tou de pistatxo i torró Donuts®. Creativitat, innovació i tradició amb una cuidada selecció d’ingredients de primera qualitat.

Temes:

Gurmet