FRED CONTRA LA CALOR
Les 5 millors gelateries de Barcelona, segons Massimo Pignata
El prestigiós gelater italià, que triomfa amb Delacrem (al local d'Enric Granados, 15 ha afegit el del passeig de Sant Joan, 59), recomana 5 bones gelateries de la ciutat
pignata
L’èxit de Delacrem (Enric Granados, 15) i els seus gelats fets amb productes frescos, sense conservants ni colorants, ha portat aquest artesà italià a obrir un altre local al passeig de Sant Joan, 59. Pocs com ell per recomanar bones gelateries de la ciutat. Aquestes són les seves cinc favorites.
1. Gocce di latte
1. Gocce di latte"Juga molt amb les fruites i les espècies"
"Matteo Merella és un home que treballa a consciència. Sempre elabora els gelats amb productes frescos i li agrada jugar molt amb les fruites i amb les espècies, una cosa que m’agrada molt. És al Born: Pla de Palau, 4. A més, té una petita gelateria a prop, a Espaseria, 14, que només serveix gelats vegans".
2. Gelaaati di Marco
2. Gelaaati di Marco"Un referent a Barcelona"
"Marco di Consiglio, que ve d’una família de gelaters, s’ha convertit en una referència per a tots els gelaters de la ciutat. Té molta professionalitat. Sap treballar el producte a pler i les seves presentacions són gairebé artístiques". Llibreteria, 7.
3. Rocambolesc
3. Rocambolesc"Envejo el seu panet: ¡calent i fred!"
"M’encanta el panet: un brioix que es talla per la meitat, s’omple amb gelat i 'toppings' i es passa per una planxa perquè quedi calent per fora i fred per dins. L’envejo perquè és boníssim. ¡Un repte per a qualsevol gelater!". La Rambla, 51-59.
4. Tomo 2
4. Tomo 2"Fan el gelat davant del client"
"El millor gelat és el del dia perquè amb les hores es fa malbé. Aquí el tens acabat de fer. Elaboren el gelat a la barra, davant del client: llancen la barreja d’ingredients a la mantecadora (bat i refreda alhora) i quan està fet, la paren i te’l serveixen". Vic, 2.
5. Tío Che
Notícies relacionades5. Tío Che"Serveixen l’orxata de diverses maneres"
"Els seus gelats no estan malament però el què més m’agrada aquest negoci emblemàtic és la seva orxata. És molt poc dolça i la serveixen de diverses maneres, una cosa que em crida molt l’atenció perquè jo també faig orxata". Rambla del Poblenou, 44-46.
- El Music Tech Hub concentra 100 ‘start-ups’ de tecnologia musical
- La lupa Araujo i el Barça se separen
- El més alt de la Vall d’Aran El poble de Catalunya que recomana ‘National Geographic’: amb cases de pedra, moltes flors i unes vistes espectaculars del Pirineu
- Joan Baltà, director de Barcelona Sagrera Alta Velocitat: "L’estació de la Sagrera encara necessita sis anys més d’obres"
- Crisi per la gestió del temporal Vilaplana va acostar Mazón amb el seu cotxe fins al Palau el 29-O
- Successos Els Mossos alerten de la "reinvenció" dels qui cultiven marihuana: amb una despesa de 6.000 euros se n’obtenen 24.000
- Desmantellen des d’Alacant una granja de mòbils que enviava 2,5 milions d’SMS al dia per a ciberestafes
- ACTUALITAT BLAUGRANA Laporta respon a la fi a Florentino: «El Madrid té barcelonitis i una mania persecutòria contra la millor època del Barça»
- ARAUJO, ABSENT DOS DIES Flick reclama que el Barça es reivindiqui davant l’Alabès
- Acte amb Foment del Treball Feijóo demana als empresaris catalans que pressionin Junts per a una moció de censura: «No em falten ganes, em falten vots dels seus»
