Mundial femení

Jenni Hermoso es va negar a sortir en el vídeo de disculpa de Rubiales i Vilda va intermediar amb la família

El president va mirar de convèncer-la a Doha perquè aparegués en el vídeo i el seleccionador va intentar convèncer els seus familiars a l’avió perquè parlessin amb ella

Pedro Sánchez: «El que vam veure va ser un gest inacceptable, les disculpes de Rubiales ni són suficients ni adequades»

1
Es llegeix en minuts

El cas del petó de Rubiales i Jenni Hermoso continua generant informació que no deixa en bon lloc el president de la Federació Espanyola de Futbol. En aquest cas té a veure amb la gestió que es va fer per a la publicació del vídeo en el qual Rubiales demana disculpes, per exigència directa del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Segons informa el mitjà digital Relevo, «el president Luis Rubiales va pregar a Jenni Hermoso que sortís amb ell en un vídeo que gravarien a l’aeroport de Doha demanant disculpes i explicant el que havia passat en l’entrega de premis». No obstant, la davantera del Pachuca, que va ser besada pel dirigent sense el seu consentiment, es va negar a participar en l’esmentat vídeo.

Notícies relacionades

Però l’assumpte no acaba aquí. Perquè davant la negativa d’Hermoso, va entrar en joc el seleccionador Jorge Vilda, que va mirar de mediar amb la família d’Hermoso, que viatjaven en la xàrter perquè la convencessin que el millor per solucionar la crisi era que Jenni es pronunciés públicament juntament amb Rubiales restant importància a l’assumpte. Però la futbolista, i la seva família, s’han mantingut ferms en la postura de no tornar a parlar de l’incident i només celebrar la consecució del títol mundial.

Una maniobra que deixa en mal lloc, pitjor si pot ser, Rubiales i el seleccionador Jorge Vilda, que hauria participat en la gestió per minimitzar l’impacte del petó del directiu a la futbolista. I tot això coincideix amb l’exigència per depurar responsabilitats del president Pedro Sánchez, de la vicepresidenta Yolanda Díaz i del Partit Popular, entre d’altres.