Òbit

Mor Marcos Alonso, pare del jugador del Barça

Tenia 63 anys, havia jugat també al conjunt blaugrana i en altres clubs, com l’Atlètic

Mor Marcos Alonso, pare del jugador del Barça

EPC

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Marcos Alonso, pare de l’actual jugador del Barcelona, ha mort aquest dijous als 63 anys, segons ha informat el diari ‘Marca’. Les causes de la mort, de moment, es desconeixen. Durant la seva etapa com a futbolista va militar, entre altres equips, al Barcelona  i a l’Atlètic. A l’equip blanc-i-vermell hi va estar en dues etapes, mentre que al blaugrana hi va jugar des del 1982 fins al 1987, i va guanyar la històrica Lliga a les ordres de Terry Venables. Era fill i pare de futbolista. El seu pare, Marquitos, va jugar al Madrid i el seu fill és actualment membre de la plantilla blaugrana.

Notícies relacionades

Havia nascut l’1 d’octubre de 1959 a la ciutat de Santander i amb tot just 18 anys va debutar a Primera Divisió gràcies a l’oportunitat que li va donar el Racing. Va ser el 25 de setembre de 1977. Va arribar al Barça el 1982 i hi va estar fins al 1987. Abans i després va militar a l’Atlètic, va ser internacional amb la selecció espanyola i els seus últims clubs van ser el Logronyès i de nou el Racing. Va coincidir al Barça amb un extraordinari elenc de futbolistes entre els quals hi havia Archibald, Lineker, Alexanko, Calderé, Julio Alberto i Schuster.

La seva imatge més representativa va ser l’acrobàtica rematada amb què va fer el gol que donava la Copa del Rei al conjunt blaugrana en la final davant el Reial Madrid en la temporada 1982-83. Tan icònica va ser la rematada com la posterior botifarra de Bernd Schuster en la celebració del gol.