La infanta Sofia vol ser futbolista

La germana de la princesa Leonor, que és una gran seguidora del futbol i ja juga de centrecampista, vol formar-se en l’acadèmia del CD Dux Internacional

La infanta Sofia vol ser futbolista

EFE

2
Es llegeix en minuts

Que la Infanta Sofia és una gran aficionada al futbol no és cap secret, però el que no sabíem fins ara és que la passió de la filla dels Reis Felipe i Letizia per l’esport ‘rei’ és tal que li encantaria ser futbolista i, com ha avançat el portal ‘Monarquía Confidencial’, farà les proves al CD DUX Internacional Academy –un club de futbol femení de Villaviciosa de Odón– per formar part de la seva plantilla.

La germana de la princesa Elionor, que té 15 anys i cursa 4t d’ESO a l’escola Santa María los Rosales, ja juga en un equip de futbol en la posició de centrecampista, però vol anar un pas més enllà en el seu somni per triomfar en el futbol i ‘fitxar’ per un dels clubs femenins més importants de Madrid.

El CD Dux Internacional li obre les portes

Una informació sobre la qual Casa Reial guarda silenci i sobre la qual hem preguntat a la cirectora esportiva de la secció femenina del C.D. DUX Internacional Academy, Mery Ruiz que, amb discreció, ha deixat entreveure que la infanta Sofia sí que s’ha posat en contacte amb l’equip: «Dimarts ens va trucar una noia que es volia apuntar en la categoria infantil. Sí que és veritat que va demanar molta informació, els dies d’entrenament, què calia fer, si calia fer algun tipus de prova, i van parlar amb el director, Míchel, i aquell mateix dia m’ho va comunicar. Jo vaig parlar amb els entrenadors de l’equip juvenil dient que vindria una noia nova a provar dimecres i res, això es va quedar així».

«Dimecres al matí ens van enviar els articles que estaven sortint afirmant que la infanta Sofia vindria a fer les proves al Dux. Llavors, doncs imagineu-vos, ens va agafar a tots de sorpresa», confessa, assegurant tanmateix, i malgrat que és curiós que la informació coincideixi amb la trucada que van rebre de la noia, «ningú de les fonts pròximes a la Infanta ens ha comunicat res».

Notícies relacionades

Com afirma il·lusionada la directora esportiva, «si vingués aquí la rebríem amb els braços oberts i encara hi ha places per inscriure’s a l’equip» afegeix, explicant que si Sofia estigués disposada «faríem la inscripció i ja podria entrenar-se i jugar amb l’equip de manera federada aquí al club. A veure si s’anima perquè seria una cosa fantàstica».

«Si Sofia volgués venir a provar no hi hauria cap problema de places perquè tenim places i l’admetríem. Aquesta categoria és amateur, però si ella després volgués ser professional nosaltres estem agermanats amb el Dux de Logronyo, que està a Segona Divisió i, bé, podria fer el salt si ho fes molt bé», confessa.