Casa Reial

La infanta Sofia, boja pel futbol

  • La princesa Elionor té un ‘crush’ dins de la Selecció

  • Felip, Letizia i Sofia: tres figures de negre sobre fons difús

La infanta Sofia, boja pel futbol
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La relació entre la Casa Reial i el futbol ja es va estrènyer durant el Mundial de Qatar, quan els rumors sobre l’obsessió de la princesa Elionor amb un jugador del planter del FC Barcelona i debutant en un torneig amb la Selecció van prendre força.

Mesos més tard, aquest vincle es manté, aquesta vegada per mitjà de l’altra filla dels Reis, Sofía de Borbó, la qual disfruta tant d’aquest esport que ja estaria buscant nou equip per continuar la seva carrera com a centrecampista.

Apunta a Primera Divisió

Notícies relacionades

La Infanta, de 15 anys, continua avançant en el seu desenvolupament com a futbolista alhora que cursa els seus estudis de quart d’ESO a l’escola privada Santa María dels Rosales de Madrid. Malgrat no conèixer-se l’equip actual de la integrant més jove de la monarquia espanyola, Sofia estaria interessada a fitxar per un equip més important.

Per ara, la seva principal opció és el Dux Internacional de Madrid Academy, planter de l’Inter de Madrid que compta amb equip a Primera Divisió. No obstant, en cas de superar les proves d’accés, la germana petita d’Elionor ingressaria en la categoria juvenil.