ARRIBA LLIURE I FIRMA FINS AL 2025

El Girona fitxa el central peruà Alexander Callens

El Girona fitxa el central peruà Alexander Callens

@GironaFC

1
Es llegeix en minuts

Arriba lliure del New York City i ve per reforçar la defensa del Girona. Alexander Callens, central internacional peruà, és el segon fitxatge que completa la plantilla que dirigeix Michel. Després de la contractació del prometedor jugador ucraïnès Viktor Tsygankov, el club català va oficialitzar l’arribada del defensa, que havia tingut un pas anònim pel futbol espanyol ja que va jugar abans en la Reial Societat B (2011-2015) i després en el Numància (2015-17).

Notícies relacionades

Callens, de 30 anys, firma un contracte per dues temporades i mitja. O sigui, fins al 2025. I no ocuparà, segons ha revelat el Girona, plaça d’extracomunitari perquè té la nacionalitat espanyola. El defensa es retrobarà a Montilivi amb el davanter Taty Castellanos, amb el qual va jugar en el New York City, equip en el qual també va coincidir amb el centrecampista Yangel Herrera.

Després de cinc temporades en la MLS nord-americana, en la qual ha completat 160 partits, torna a Europa. Ho fa Callens després de ser elegit en dues ocasions com el millor defensa de l’any a la lliga nord-americana (2017 i 2021). A més, el Girona va anunciar també aquest dilluns la renovació de Santi Bueno, el central uruguaià (24 anys), fins al 2026.