MUNDIAL DE QATAR

Cristiano Ronaldo: «Guardiola va fer tot el possible per portar-me al City»

Cristiano Ronaldo: «Guardiola va fer tot el possible per portar-me al City»
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

El davanter del Manchester United Cristiano Ronaldo va deixar més titulars aquest dimecres a la televisió i va afirmar que va estar a prop de fitxar pel Manchester City, al mateix temps que va confessar que Pep Guardiola «va fer tot el possible» per portar-lo al conjunt veí.

«Vaig estar a prop d’anar al Manchester City; és una cosa sobre la qual vaig parlar molt. Ells ho van intentar molt. Guardiola va fer tot el possible per portar-me al City. Però el meu cor, el meu sentiment, el que havia fet abans i sir Alex Ferguson van fer la diferència», va confessar a l’entrevista a TalkTV que ja va començar diumenge.

L’astre portuguès va tornar a criticar el seu club actual i va deixar clar que la seva tornada a Manchester el va sorprendre negativament. «Quan vaig firmar pel United esperava que alguna cosa hagués canviat; vaig estar nou anys al Madrid, després a la Juventus... Però em vaig sorprendre negativament. Tot continuava sent el mateix, la tecnologia, tot. És una cosa que em va sorprendre, no m’ho esperava. Tot continuava igual», va indicar.

«Ara mateix és un club que no és al nivell més alt. Espero que en el futur ho puguin tornar a ser. No s’han mogut; és com si se’ls hagués parat el rellotge», va expressar el portuguès, que va reconèixer que les crítiques no l’afecten i que no li agrada perdre el temps amb les persones «que no l’estimen».

Notícies relacionades

Alhora, l’entrevistador, Piers Morgan, li va preguntar per les raons del seu èxit i per què creu que té tants seguidors a les xarxes socials. «No ho sé segur, de vegades m’ho pregunto, ¿per què soc el número u? Crec que soc carismàtic i crec que ser atractiu ajuda», assenyala sense modèstia.

L’entrevista, que continuarà aquest dijous, ja va tenir un avançament diumenge, en què el futbolista portuguès va carregar contra el seu entrenador, Erik ten Hag, a qui «no respecta», i contra alguns dirigents dels Red Devils, per sentir-se «traït», i també contra el seu excompany Wayne Rooney.