DESPRÉS DE LA DERROTA A ZAGREB

El Chelsea acomiada Tuchel

El Chelsea acomiada Tuchel

EFE

1
Es llegeix en minuts

La derrota en la primera jornada de la Lliga de Campions davant el Dinamo de Zagreb (1-0) ha provocat la destitució de Thomas Tuchel. Ha sigut una mesura sorprenent de Todd Boehly, el nou propietari del club anglès. S’ha cansat del mal inici de l’equip londinenc, ubicat en la sisena posició de la Premier. No s’ha informat qui el rellevarà a la banqueta de Stamford Bridge.

«A mesura que el nou grup propietari arriba als 100 dies des que se’n va fer càrrec i continua la seva àrdua tasca per fer que el club avanci, els nous propietaris creuen que és el moment adequat per fer aquesta transició», ha remarcat el Chelsea en el seu comunicat oficial en què agraeixen la feina de Tuchel a Stamford Bridge, després de conquerir una Champions, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.

Notícies relacionades

Però aquesta mala arrencada, sintetitzada en la derrota en el debut europeu, ha precipitat els esdeveniments després que el Chelsea hagi sigut el club que més diners ha invertit (281,9 milions d’euros) en aquest mercat de fitxatges. La paciència de Boehly s’ha esgotat ben aviat.

«Estic enfadat amb mi mateix», havia dit l’entrenador alemany després d’encaixar l’1-0 davant el Dinamo. «Estic enfadat amb la nostra actuació», va afegir després sense saber llavors que hores més tard acabaria sent acomiadat. Va arribar el gener del 2021 a Stamford Bridge substituint Frank Lampard i ha sigut destituït el setembre del 2022.